X
تبلیغات
lezate ashpazi - رولت تولد

lezate ashpazi

amozeshe ashpaziye modern

رولت تولد

 

رولت شکلاتی

مواد لازم :

۵ تخم مرغ ۷۵ گرمی

۵ قاشق غذاخوری شکر

۵ قاشق غذاخوری ارد سفید

اسانس وانیل و هل

به ابعاد ۳۰ *۱۵ کاغذ روغنی

یک قالب ۳۰ * ۱۵

 

طرز تهیه:

زرده ها و سفیذه ها را از هم جدا میکنیم

زرده ها را با هم زن ذرجه ۴ ان قدر به شکل دورانی میزنیم تا سفید شده  و پف کند.

سپس زرده ها و شکر را میزنیم و ارد را همبا و انیل اضافه میکنیم  بعد از ۲ دقیقه با هم زن

دستی سفیده ها را به مواد اضافه میکنیم .

مواذ را ذاخل قالبی که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده ایم ریخته و با لیسک کاملا پهن میکنیم

داخل فر ۱۷۵ درجه که از قبل داغ شده باشد و به مدت ۱۲ دقیقه.

بعد از ۱۲دقیقهرولت را از کاغذ جدا کرده و مواد میانی را ذاخل ان میریزیم و رول میکنیم و

 داخل نایلون و به مدت ۳۰ دقیقه داهل یخچال باشد

و اما مواد میانی..

مواد میانی این رولت ۲ دنت شکلاتی + پودر نارگیل + تانافل رنگی + ۲ قاشق شگلات تخته

 ای رنده شده + پودر اگار اگار

پیشنهاد میکنم درست کنید چون معرکست...

ذر ضمن این رولت تولد خودم هستش..

نوش جان 

+ نوشته شده در  شنبه بیست و سوم مهر 1390ساعت 17:41  توسط nazanin  |